PVC vloeren leggen

Wat nu heel populair is zowel in de projectbranche en particulieren sector zijn de PVC vloeren. PVC is in vele verschillende maten te verkrijgen. Het product is erg slijtvast en bestand tegen vocht. PVC is verkrijgbaar in verschillende diktes van 2 tot 3 mm en wat zeer belangrijk is zijn de verschillende diktes van de toplaag en ze zijn te verkrijgen in verschillende decoren, Planken, tegels, marmer en traanplaat zijn enkele voorbeelden.

De PVC wordt rechtstreeks op de vloer verlijmd, dit houd in dat bij de meeste ondervloeren er eerst een egaline/mortel laag moet worden aangebracht. Door deze rechtstreekse verlijming brengt dit grote voordelen met zich mee. De vloer tikt of klost niet, bij vloerverwarming is de warmte zeer snel aan de oppervlakte en de vloer kan speels gelegd worden door de verschillende decoren te gebruiken bv; sier voeg strips naast elke plank te leggen om zo een scheepsdek motief te creëren.

 

Wij van Rokofloors vinden een PVC vloer een echte aanrader als u op zoek bent naar een moderne praktische, onderhoudsarme en toch een hele mooie vloer.

Laat u zich eens geheel vrijblijvend informeren.

Offerte aanvraag

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact